Bulgur med melon, krydderurter og kylling

Bulgur med melon, krydderurter og kylling

(6 pers.)

Ingredienser

  • 2 dl bulgur
  • ½ galiamelon
  • ½ melon af anden slags, f.eks. guadaloupe
  • 1 bdt. mynte
  • 1 bdt. forårsløg
  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 l urte- el. grønsagsbouillon
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 6 spsk. olivenolie
  • salt, peber

  1. Kog bulguren efter anvisningen på emballagen, og køl den af med koldt vand i et dørslag.
  2. Skær melonerne uden skal i tern. Skyl mynten og forårsløgene, og snit begge dele fint.
  3. Pochér kødet i bouillon i 10-12 min. Riv kødet i strimler, når det er afkølet. Bland melon, mynte, forårsløg og strimlet kylling. Rør æbleeddike og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber. Bland dressingen i salaten.