Bulgur med melon, krydderurter og kylling
(6 pers.)
Ingredienser
- 2 dl bulgur
- ½ galiamelon
- ½ melon af anden slags, f.eks. guadaloupe
- 1 bdt. mynte
- 1 bdt. forårsløg
- 4 stk. kyllingebryst
- 1 l urte- el. grønsagsbouillon
- 2 spsk. æbleeddike
- 6 spsk. olivenolie
- salt, peber
- Kog bulguren efter anvisningen på emballagen, og køl den af med koldt vand i et dørslag.
- Skær melonerne uden skal i tern. Skyl mynten og forårsløgene, og snit begge dele fint.
- Pochér kødet i bouillon i 10-12 min. Riv kødet i strimler, når det er afkølet. Bland melon, mynte, forårsløg og strimlet kylling. Rør æbleeddike og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber. Bland dressingen i salaten.