Bulgursalat med spinat, ribs og kylling

Bulgursalat med spinat, ribs og kylling

Bliv inspireret til en mættende og farverig salat med bulgur, kylling, spinat og ribs.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 125 g grov bulgur
  • 1 tsk fintrevet citronskal
  • ½ tsk salt
  • 2½ dl vand
  • 2 stk. kyllingebryst
  • peber
  • evt. karry
  • ½ spsk jomfruolivenolie
  • 250 g frisk spinat
  • 1 lille rødløg (fintsnittet)
  • 100 g ribs (friske eller frosne)
  • Dressing:
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 1 tsk ahornsirup eller honning
  • salt og peber

  1. Bland bulgur, citronskal, salt og vand i en gryde. Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække under låg i15 min.
  2. Krydr kyllingekødet med salt og peber og evt.lidt karry. Steg dem på en (grill)pande smurt med olie 7-8 min. påhver side.
  3. Skyl spinaten grundigt, slyng den tørog læg den i en stor skål.Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.
  4. Vend rødløg og ribs i salaten og anret den på tallerkner medstegt kylling.