Cæsar-burger: Skøn burger med kylling og parmesan
Denne skønne burger er inspireret af den klassiske cæsar salat, og er derfor lavet med kylling, parmesan og den lækreste cæsardressing.
4 personer
Ingredienser
- 4 kyllingebryster med skind
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. tørret herbes de provence krydderi
- salt og peber
Burgerfyld:
- 2 avocadoer
- 1 romaine salathoved
- 50 g høvlet parmesan
- 1 potte rød skovsyre
Cæsardressing:
- 2 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 38 %
- 2 spsk. Dijon sennep
- 2 tsk. Worcestershire sauce
Desuden:
- 4 brioche burgerboller
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 gr. Læg kyllingebryster i en bradepande. Dryp med olivenolie, og krydr med provencekrydderi, salt og peber.
- Steg kyllingen på midterste ovnribbe i 25 min., til skindet er sprødt. Skær kyllingen i tynde skiver.
- Burgerfyld: Halver avocadoer, og skær kødet i tynde skiver. Skyl salaten, og tør den i et rent viskestykke.
- Flæk briochebollerne, og rist dem i en brødrister eller toast, til de bliver sprøde.
- Cæsardressing: Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep og Worcesershiresauce. Smag til med salt og peber.
- Smør de ristede boller med cæsardressing. Læg salat, kylling, avocado, høvlet parmesan og 3-4 blade af rød skovsyre i burgeren, og saml den.