Calzone med mozzarella & peberfrugt
Calzone med masser af lækkert tilbehør
4 stk.
Ingredienser
- DEJ:
- 1 tsk tørgær
- 1 tsk havsalt
- 1,75 dl lunkent vand
- 100 g fuldkornsdurumhvede
- 125 g italiensk hvedemel type”00”
- FYLD:
- 1 hakket mozzarella (125 g)
- 1 håndfuld basilikum
- 2 spsk reven parmesan
- 1 glas velafdryppede, grillede
- peberfrugter (190 g)
Sådan gør du:
- Rør gær, salt og vand sammen og sæt dejvæsken lunt i 5-10 minutter, til den begynder at boble. Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen blød og elastisk. Lad den hæve lunt i 30 min. Sæt ovnen på 225-250°. Del dejen i 4 stykker og rul hver af dem ud til cirkler, ca. 18 cm i diameter. Læg dejstykkerne på bagepapir, fordel fyldet på den ene halvdel, fold den anden over og nip kanterne sammen. Flyt calzonerne over på de varme bageplader og bag dem ca. 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
- Energi pr. stk.: 350 kcal, fedt 23%, protein 22%, kulhydrat 55%