Calzone

Calzone med mozzarella & peberfrugt

Calzone med masser af lækkert tilbehør

4 stk.

Ingredienser

  • DEJ:
  • 1 tsk tørgær
  • 1 tsk havsalt
  • 1,75 dl lunkent vand
  • 100 g fuldkornsdurumhvede
  • 125 g italiensk hvedemel type”00”
  • FYLD:
  • 1 hakket mozzarella (125 g)
  • 1 håndfuld basilikum
  • 2 spsk reven parmesan
  • 1 glas velafdryppede, grillede
  • peberfrugter (190 g)

Sådan gør du:

  1. Rør gær, salt og vand sammen og sæt dejvæsken lunt i 5-10 minutter, til den begynder at boble. Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen blød og elastisk. Lad den hæve lunt i 30 min. Sæt ovnen på 225-250°. Del dejen i 4 stykker og rul hver af dem ud til cirkler, ca. 18 cm i diameter. Læg dejstykkerne på bagepapir, fordel fyldet på den ene halvdel, fold den anden over og nip kanterne sammen. Flyt calzonerne over på de varme bageplader og bag dem ca. 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  2. Energi pr. stk.: 350 kcal, fedt 23%, protein 22%, kulhydrat 55%