Nem carbonara med svampe
En ægte italiensk klassiker peppet op med lækre svampe.
(4 pers.)
Ingredienser
- 300 g kantareller el. blandede svampe
- 200 g røget bacon
- 2 past. æg (1 bæger)
- 2 past. æggeblommer (1 bæger)
- 3 dl friskrevet parmesan
- salt, peber
- 2 fed hvidløg
- olivenolie
- 400 g spaghetti
- Tilbehør:
- revet parmesan
- Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Skær baconen i fine strimler.
- Pisk æg, æggeblommer og halvdelen af parmesanosten i en skål. Krydr med salt og peber.
- Knus hvidløgsfeddene med en kniv. Steg svampe, bacon og hvidløg i olivenolie, indtil baconen er sprød. Tag hvidløgene op, når de begynder at få farve.
- Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Tag spaghettien fra varmen, et min. før den er færdig. Sigt kogevandet fra spaghettien, og lad den dryppe af. Put spaghettien tilbage i gryden, og bland med bacon og svampe.
- Tag gryden fra varmen, og rør æggeblandingen i. Bland grundigt, så spaghettien er dækket af sauce. Kværn frisk peber over, og server evt. med resten af parmesanosten.