Carpaccio af blomkål
Tænk, at skaldyr og tynde skiver blomkål og avokado kan smage så lækkert…
4
Ingredienser
- 1 lille blomkålshoved
- 2 avokado
- 250 g kogte, pillede tigerrejer
- DRESSING:
- 3-4 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- salt, friskkværnet peber
- 1 lille, udkernet finthakket grøn chili
- 1 potte persille
- 35 g macadamianødder
- TILBEHØR:
- Brød
Sådan gør du:
- Snit blomkålen i tynde skiver, brug en lang, skarp kniv. Flæk, udsten og skær avokadokødet i både og anret blomkål, avokado og rejer smukt. Pisk dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der drysses med persillekviste og nødder. Server retten med fuldkornsbrød.
- Energ i pr. person: 480 kcal., fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%.