Ceviche
Denne udgave af Ceviche er frisk og lækker, både med muslinger og hvid fisk.
1
Ingredienser
- 150 g hvidfisk
- 50 g kammuslinger
- Dressing:
- 1 rød chili
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- saft af 1 citron
- saft af 1 limefrugt
- Topping:
- 2 tomater
- ½ agurk
- 1 forårsløg
- havsalt
- peber
- 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
- Skær fisken i skiver på cirka 1 cm, og læg dem i et fad. Skær kammuslingerne i to, og bland med fisken. Snit chili, rødløg og hvidløg fint. Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.
- Lad den marinere minimum to timer og helst natten over i køleskabet. Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakket koriander.
- Fordel det over fisken, og servér.
PRØV OGSÅ: Luksussalat med varmrøget laks
PRØV OGSÅ: Overdådig kålsalat med sorte ris og laks