Chokolade-cookies med snedrys

Chokolade-cookies med snedrys

Små, lækre cookies med sne på toppen - også fine som en lille konfektgave.

Ingredienser

  • 50 stk. 
  • 175 g mørk chokolade
  • 60 g smør
  • 175 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 150 brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 g valnødder
  • 1 dl flormelis

Sådan gør du

  1. Smelt chokolade og smør over vandbad, og lad det køle lidt af.
  2. Bland mel og bagepulver sammen og pisk æg, sukker og vanilje skummende.
  3. Rør chokoladen sammen med æggeblandingen, og tilsæt melet.
  4. Hak nødderne groft, og kom dem i dejen.
  5. Stil dejen på køl i 1-2 timer, til den er fast.
  6. Varm ovnen op til 160 grader.
  7. Tril dejen i kugler med en diameter på ca. 3-4 cm, og kom dem på bageplader med bagepapir. Bag kagerne i 12 min.
  8. De skal stadig føles lidt bløde på toppen, når du tager dem ud.
  9. Lad kagerne køle helt af på en rist, og dyp dem i flormelis inden servering.