Chokolade-nøddebrownie

Chokolade-nøddebrownie

Luksus brownie med tre slags chokolade og rigtig mange nødder. Uhm …

Chokolade-nøddebrownie

Ca. 16 stk.

Tid: ca. 20 min. plus bagetid

200 g smør

100 g mørk chokolade

100 g lys chokolade

125 g hvedemel

3 æg

250 g sukker

korn fra 1 vaniljestang

½ tsk. salt

100 g hvid chokolade

100 g nødder, f.eks. valnødder, hasselnødder og pistacienødder

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Smelt smørret i en gryde. Hak de to slags chokolade, og smelt det i det lune smør.

3. Pisk mel, æg, sukker, vaniljekorn og salt til en luftig konsistens. Rør forsigtigt sammen med chokoladeblandingen.

4. Hak den hvide chokolade og nødderne groft, og vend i dejen til sidst.

5. Kom dejen i en kvadratisk form, ca. 22 x 22 cm, foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 min. Afkøl kagen, før den skæres i stykker.

TIP: Bruger du en større form, skal du være opmærksom på, at kagen skal bage kortere tid.

► SE OGSÅ: Nøddekage med nougatmousse

► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage

► SE OGSÅ: Saftig mandelkage (Kage uden mel!)