Chokoladebrownie med karamelcrunch
Verdens bedste kombination: chokolade og karamel. Vi lover dig, at denne brownie er den ultimative kagenydelse, næsten ren konfekt.
Chokoladebrownie med karamelcrunch
Tid: ca. 30 min. plus bagetid
(16 stykker)
Chokoladebrownie:
100 g mørk chokolade
125 g smør
175 g brun farin
2 æg
100 g hvedemel
1 spsk. kakaopulver
Karamelcrunch:
150 g sukker
150 g smør
½ dl piskefløde
1 spsk. honning
3 spsk. hvedemel
150 g saltede blandede nødder, hakket
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Hak chokoladen, og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen.
3. Kom brun farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål, og rør sammen med den smeltede chokolade til en ensartet dej.
4. Fordel dejen i en form, ca. 20 x 20 cm, foret med bagepapir, og bag brownien i ca. 20 min.
5. Kom sukker, smør, fløde, honning og hvedemel i en gryde, og kog op under omrøring. Kog karamellen i ca. 5 min. Tag gryden af varmen, og vend nødderne i karamellen.
6. Fordel karamellen over brownien. Bag kagen i ovnen i ca. 10 min. Afkøl kagen, før den skæres ud.