Chokoladekage med frisk frugt

Chokoladekage med frisk frugt

(ca. 12 stykker)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Bagetid: ca. 35 min.
  • Fryse-egnet (uden glasur og frugt)
  • Ingredienser:
  • 125 g mørk chokolade
  • 125 g smør
  • 5 æg
  • 250 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • lidt smør til formen
  • Kakaoglasur:
  • 3 dl flormelis
  • ca. 2 spsk kakao
  • ca. 2 spsk vand
  • Frisk frugt:
  • ananas
  • kiwi

  1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og lad blandingenkøle lidt af.
  2. Piskæggene skummendemed sukker. Bland mel med bagepulver og drys det igennem en si i æggeskummet. Vend forsigtigt sammen.
  3. Tilsætchokoladeblandingenog hæld dejen i ensmurt springform. Bagkagen i ca. 35 min. ved 175 grader og lad kagen køle af.
  4. Rør glasuren sammen og smør denpå kagen i et jævnt lag. Pynt med frisk ananasog kiwi.