Chokoladekage med frisk frugt
(ca. 12 stykker)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Bagetid: ca. 35 min.
- Fryse-egnet (uden glasur og frugt)
- Ingredienser:
- 125 g mørk chokolade
- 125 g smør
- 5 æg
- 250 g sukker
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- lidt smør til formen
- Kakaoglasur:
- 3 dl flormelis
- ca. 2 spsk kakao
- ca. 2 spsk vand
- Frisk frugt:
- ananas
- kiwi
- Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og lad blandingenkøle lidt af.
- Piskæggene skummendemed sukker. Bland mel med bagepulver og drys det igennem en si i æggeskummet. Vend forsigtigt sammen.
- Tilsætchokoladeblandingenog hæld dejen i ensmurt springform. Bagkagen i ca. 35 min. ved 175 grader og lad kagen køle af.
- Rør glasuren sammen og smør denpå kagen i et jævnt lag. Pynt med frisk ananasog kiwi.