-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Chokoladekage med mascarponetopping
Vi bliver aldrig trætte af chokoladekage. Slet ikke, når den toppes med mascarponecreme!
Chokoladekage med mascarponetopping
Tid: ca. 30 min. plus bagetid
(12 pers.)
225 g lyst rørsukker
3 æg
150 g smør
200 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
50 g kakaopulver
100 g mørk hakket chokolade
1 dl mælk
Mascarponetopping:
200 g mascarpone
2 spsk. flormelis
2 spsk. kagepynt
1. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk rørsukker og æg, til det er skummende. Smelt smørret ved svag varme, og afkøl.
2. Bland mel med bagepulver og kakao. Hak chokoladen. Vend melblandingen i æggemassen skiftevis med smeltet smør, mælk og hakket chokolade. Vend forsigtigt dejen sammen.
3. Fordel dejen i en springform, ca. 22 cm Ø, foret med bagepapir, og bag ved 200 grader i ca. 25 min. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere.
4. Afkøl på en bagerist. Rør mascarpone med flormelis, og dekorer kagen. Drys evt. med lidt kagepynt.

► SE OGSÅ: Chokoladebrownie med karamelcrunch
► SE OGSÅ: Nøddebrud med chokolade
► SE OGSÅ: Nem og overlækker chokoladekage