Chokoladesandwich med marcipan
Disse lækre bidder er lynhurtigeat lave. De består af færdigkøbtechokoladepastiller, der er lagtsammen med fyld efter smag og lyst.
Ca. 30 stk.
Ingredienser
- 150 g chokoladepastiller (mørke, lyse eller med orange
- 200 g rå marcipanmasse
- Fyld 1:
- 50 g kandiserede kirsebær (grofthakkede)
- 1 spsk rød Grand Marnier
- Fyld 2:
- 3-4 stødte kardemommefrø af hel grøn kardemomme
- 50 g hasselnøddekerner (ristede, grofthakkede)
- Fyld 3:
- 150 g blød nougat
- 1 tsk nescafé
- 1 spsk drambuie
- Ved de 2 første slags fyld æltes marcipanen med fyldet, deles og trilles tilkugler, der trykkes let sammen mellem 2 chokoladepastiller
- Ønskes nougatfyld (fyld 3), smeltes nougatenganske let, smages til med kaffe og likør og afkøles let. Nougatfyldetsmøres på chokoladepastillerne, der lægges sammen 2 og 2.