Chokoladesandwich med marcipan

Chokoladesandwich med marcipan

Disse lækre bidder er lynhurtigeat lave. De består af færdigkøbtechokoladepastiller, der er lagtsammen med fyld efter smag og lyst.

Ca. 30 stk.

Ingredienser

  • 150 g chokoladepastiller (mørke, lyse eller med orange
  • 200 g rå marcipanmasse
  • Fyld 1:
  • 50 g kandiserede kirsebær (grofthakkede)
  • 1 spsk rød Grand Marnier
  • Fyld 2:
  • 3-4 stødte kardemommefrø af hel grøn kardemomme
  • 50 g hasselnøddekerner (ristede, grofthakkede)
  • Fyld 3:
  • 150 g blød nougat
  • 1 tsk nescafé
  • 1 spsk drambuie

  1. Ved de 2 første slags fyld æltes marcipanen med fyldet, deles og trilles tilkugler, der trykkes let sammen mellem 2 chokoladepastiller
  2. Ønskes nougatfyld (fyld 3), smeltes nougatenganske let, smages til med kaffe og likør og afkøles let. Nougatfyldetsmøres på chokoladepastillerne, der lægges sammen 2 og 2.