Choy Bau med flankesteak
2
Ingredienser
- 1-2 hoveder romainesalat
- 1 flankesteak på 800 g
- 1 agurk (du kan også bruge avocado, søde pebre eller æbler)
- lidt salt
- 1 rød chili.
- Dip:
- 2 spsk Lingham’s Chili Sauce
- 1 tsk hakket, frisk koriander
- lidt lime skal og saft.
Sådan gør du
- Til dippen blandes alt sammen og trækker på køl.
- Vask romainesalaten godt, og prøv at få bladene så hele som muligt.
- Grill flankesteaken i cirka 5 minutter på hver side og krydr med salt og peber.
- Vask agurken og skær den i lange tynde strimler.
- Chilien flækkes, og kernerne skrabes ud. Det er nemmest at rense chili under rindende vand. Vær opmærksom på, at det er i kernerne og i hinderne det meget stærke sidder.
- Flankesteaken skæres i skiver, og salaten lægges ud på et stort fad. I hvert blad skal der lægges lidt dressing, kød, agurk og eventuel koriander.
- Spis straks med fingrene.