Chutney med pære og rød peberfrugt
Server chutneyen sammen med en juleskinke, kogt hamburgerryg eller flæskesteg. Eller brug opskriften sammen med ovnstegt stegeflæsk og server retten som en slags "pære-flæsk"
Næringsindhold
- Energi pr. person:20 Kcal
40
Ingredienser
- 2 rødløg
- 2 pærer
- 2 peberfrugter, røde
- 30 g svesker
- 30 g abrikos
- 15 g flydende Kærgaarden steg og bag
- 4-5 kanel stænger
- skallen fra en appelsin
- 1/2 tsk tørret chili
- 1 dl vand
- salt og peber
Sådan laver du chutney
- Snit rødløgene til strimler. Svits dem i en gryde med fedtstof. Hak pære og rød peberfrugter til små tern, og kom dem i gryden. Lad det simre nogle min. Hak svesker og abrikos meget fint. Tilsæt dem til gryden. Hæld 1 dl vand på og kom kanel, appelsinskal, chili, salt og peber med i gryden.
- Læg låg på og lad det simre ved svag varme i ca. 30 min. Hæld evt. ekstra vand i gryden, hvis vandet koger fra.