Citronlaks med kartoffelsalat

Citronlaks med kartoffelsalat

4 personer

Ingredienser

  • ca. 600 g laksefilet
  • 1 citron
  • olie havsalt i flager
  • friskkværnet peber
  • Kartoffelsalat med rævesovs :
  • 1 kg nye kartofler
  • ½ dl rævesovs
  • 1-1½ dl cremefraiche
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 dl hakket dild
  • ½ dl hakket purløg
  • havsalt i flager
  • friskkværnet peber

  1. Skrub kartoflerne rene. Kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle helt af, og skær dem i stykker. 2. Bland med rævesovs, cremefraiche, løg og urter. Smag til med salt og peber.
  2. Skær laksen i tern. Skær citronen i stykker. Træk fiskestykkerne på spid med citronstykker imellem, og pensl med olie.
  3. Grill spiddene på udegrillen. Drys med salt og peber.