Citronlaks med kartoffelsalat
4 personer
Ingredienser
- ca. 600 g laksefilet
- 1 citron
- olie havsalt i flager
- friskkværnet peber
- Kartoffelsalat med rævesovs :
- 1 kg nye kartofler
- ½ dl rævesovs
- 1-1½ dl cremefraiche
- 1 finthakket rødløg
- 1 dl hakket dild
- ½ dl hakket purløg
- havsalt i flager
- friskkværnet peber
- Skrub kartoflerne rene. Kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle helt af, og skær dem i stykker. 2. Bland med rævesovs, cremefraiche, løg og urter. Smag til med salt og peber.
- Skær laksen i tern. Skær citronen i stykker. Træk fiskestykkerne på spid med citronstykker imellem, og pensl med olie.
- Grill spiddene på udegrillen. Drys med salt og peber.