Opskrift chokotoppe med cornflakes

Cornflakestoppe: Her er den bedste opskrift

Cornflakestoppe eller chokoflakes er knasende sprøde og søde og supernemme at lave. Her får du en god opskrift på de lækre cornflakestoppe, som du hurtigt kan lave som en nem og lækker lille snack eller som juleknas. Se her, hvordan du laver knasende sprøde og søde cornflakestoppe med chokolade og cornflakes. Du får også gode bud på, hvordan du kan peppe dine cornflakestoppe op med f.eks. hakkede nødder eller nougat. Mums!

Total:20 minutter

Arbejdstid:10 minutter

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 200 g god mørk chokolade
  • 100 g cornflakes (eller All Bran)

Sådan laver du cornflakestoppe:

  1. Smelt chokoladen og rør cornflakes/All Bran i.
  2. Sæt chokolademassen i toppe på bagepapir med 2 teskeer og lad dem stivne.
  3. Man kan også fordele konfekten i små konfektforme af papir.
  4. Opbevar dine cornflakestoppe tørt og køligt.

Tips: Du behøver ikke nødvendigvis at bruge cornflakes til cornflakestoppe…

  1. at bruge hvid chokolade i stedet for mørk chokolade og tilsæt tørrede tranebær til cornflakestoppene
  2. at udskifte halvdelen af cornflakesene med guldkorn og overtrække med lys chokolade
  3. at drysse toppene med finthakkede nødder, mandelsplitter eller krymmel, inden chokoladen er størknet
  4. at blande lidt nougat i chokoladen, når du smelter den

Mysli i stedet for cornflakes

  1. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad sammen med nougat.
  2. Vend mysli og rosiner i blandingen, når den er smeltet.
  3. Brug to skeer, og lav ca. 14 store toppe af massen.
  4. Stil dem på et stykke bagepapir, og kom dem dernæst på køl.

PRØV OGSÅ:Juleskum