Courgettesuppe
(6 pers.)
Ingredienser
- 500 g courgetter
- 3 jævne kartofler
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. korianderfrø
- 1 spsk. smør
- 1 l grønsagsbouillon
- 100 g mascarpone
- salt, peber
- 1 bdt. purløg
- 1 bdt. koriander
- Tilbehør:
- brød
- Skyl og skræl courgetterne og kartoflerne. Skær dem i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og hak det fint.
- Knus korianderfrøene i en morter. Opvarm smørret i en gryde, og sautér grønsager, koriander, løg og hvidløg et par min. Hæld bouillon på, og lad suppen simre i 30 min.
- Tilsæt mascarpone, og blend suppen med en stavblender, til den er cremet. Smag til med salt og peber. Anret suppen i skåle og pynt med purløg og korianderblade. Servér brød til.