Courgettesuppe

Courgettesuppe

(6 pers.)

Ingredienser

  • 500 g courgetter
  • 3 jævne kartofler
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 spsk. smør
  • 1 l grønsagsbouillon
  • 100 g mascarpone
  • salt, peber
  • 1 bdt. purløg
  • 1 bdt. koriander
  • Tilbehør:
  • brød

  1. Skyl og skræl courgetterne og kartoflerne. Skær dem i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og hak det fint.
  2. Knus korianderfrøene i en morter. Opvarm smørret i en gryde, og sautér grønsager, koriander, løg og hvidløg et par min. Hæld bouillon på, og lad suppen simre i 30 min.
  3. Tilsæt mascarpone, og blend suppen med en stavblender, til den er cremet. Smag til med salt og peber. Anret suppen i skåle og pynt med purløg og korianderblade. Servér brød til.