Couscous med tomat og kylling
Kom rå blomkål i din blender og lav den fineste grønsagscouscous. Server med ovnbagte tomater og kylling, og du har et måltid med masser af proteiner for få kalorier.
4
Ingredienser
- Ovnbagte tomater:
- 4 tomater
- 1 tsk olivenolie
- salt og peber
- 1 lille spsk friske timianblade
- Blomkålscouscous:
- 400 g blomkål
- 3 stilke bladselleri
- 1 agurk
- 1 avokado
- 1 rødløg
- 3 spsk frisk citronsaft
- 1 bundt dild
- salt og peber
- 4 kyllingefileter
- Tilbehør: 4 skiver fuldkornsbrød, 200 g
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 150 grader. Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad med skærefladen opad. Pensl tomaterne med olie og krydr med salt og peber. Drys timianblade over og bag tomaterne i ca. 45 min.
- Del blomkålen i buketter og kom dem i en blender. Blend til en couscous-lignende konsistens.
- Skær agurk i skiver og snit bladselleri. Skær avokado i både. Pil løget og skær i tynde både. Hak dilden.
- Vend blomkålscouscous med citronsaft, grønsager, løg og dild. Smag salaten til med salt og peber.
- Grill kyllingefileterne på en grillpande i ca. 7 min på hver side. Krydr med salt og peber.
- Server kyllingen med blomkålscouscous, bagte tomater og groft brød.