Couscoussalat med kylling

Couscoussalat med kylling

Lav en god smagfuld couccoussalat med kylling. Det både mætter og er sundt.

4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt, peber
  • Couscoussalat:
  • 250 g couscousgryn
  • 4 dl vand
  • 3 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. olivenolie
  • salt, peber
  • 4 tomater
  • ½ agurk
  • 1 gul peber
  • 75 g spæd salat
  • Pynt:
  • 2 spsk. hakket frisk mynte eller klippet purløg og sorte oliven

  1. Skær kødet i tern. Varmolien på en sliplet pande,og steg kødet gyldent oggennemstegt. Kom salt ogpeber over.
  2. Kog vandet op. Komcouscousgrynene i, og taggryden fra varmen. Ladgrynene trække 5 min.Vend rundt i grynene etpar gange undervejs meden gaffel. Lad grynene kølehelt af. Skal det gå stærkt,kan du komme dem i ensigte og overbruse demmed koldt vand.
  3. Vend citronsaft,olivenolie, salt og peberi couscousgrynene. Skærtomater, agurk og peberfrugti små tern, og venddem i grynene. Bland godtskyllet og afdryppet salati. Fordel kyllingetern over.Pynt med oliven og mynte.