Couscoussalat med kylling
Lav en god smagfuld couccoussalat med kylling. Det både mætter og er sundt.
4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- 2 spsk. olivenolie
- salt, peber
- Couscoussalat:
- 250 g couscousgryn
- 4 dl vand
- 3 spsk. citronsaft
- 3 spsk. olivenolie
- salt, peber
- 4 tomater
- ½ agurk
- 1 gul peber
- 75 g spæd salat
- Pynt:
- 2 spsk. hakket frisk mynte eller klippet purløg og sorte oliven
- Skær kødet i tern. Varmolien på en sliplet pande,og steg kødet gyldent oggennemstegt. Kom salt ogpeber over.
- Kog vandet op. Komcouscousgrynene i, og taggryden fra varmen. Ladgrynene trække 5 min.Vend rundt i grynene etpar gange undervejs meden gaffel. Lad grynene kølehelt af. Skal det gå stærkt,kan du komme dem i ensigte og overbruse demmed koldt vand.
- Vend citronsaft,olivenolie, salt og peberi couscousgrynene. Skærtomater, agurk og peberfrugti små tern, og venddem i grynene. Bland godtskyllet og afdryppet salati. Fordel kyllingetern over.Pynt med oliven og mynte.