Cremet hvidkålscouscous & ovenstegt kylling

Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling

4

Ingredienser

  • 4 poussiner
  • 2 citroner skåret i både
  • 4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin
  • 350 g hvidkål, rå
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 2 spsk kapers
  • 2 bananløg
  • 1/2 dl kokosmel
  • 1/2 dl citronolie, f.eks. olivenolie med citronsmag
  • salt og peber
  • Evt. tilbehør af små tortillaer

Sådan gør du

  1. 1/ Skær rumpen af poussinerne. Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.
  2. Kom hvidkål, persille, kapers og løg i en blender, og blend det til små stykker. Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.
  3. Tip: Servér evt. små lune tortillaer til retten, beregn 1 stk. per person.
  4. [430 kcal pr. person]