Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling
4
Ingredienser
- 4 poussiner
- 2 citroner skåret i både
- 4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin
- 350 g hvidkål, rå
- 1 bundt bredbladet persille
- 2 spsk kapers
- 2 bananløg
- 1/2 dl kokosmel
- 1/2 dl citronolie, f.eks. olivenolie med citronsmag
- salt og peber
- Evt. tilbehør af små tortillaer
Sådan gør du
- 1/ Skær rumpen af poussinerne. Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.
- Kom hvidkål, persille, kapers og løg i en blender, og blend det til små stykker. Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.
- Tip: Servér evt. små lune tortillaer til retten, beregn 1 stk. per person.
- [430 kcal pr. person]
PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø