Crepes med skaldyr
Lækre sprøde pandekager med skaldyr & rejer.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Dej til pandekager/crepes
- 1 æg
- 1 dl mælk
- 50 g hvedemel
- 1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
- 15 g smeltet smør
- Fyld:
- 1 lille løg
- 1 rød peberfrugt
- 1⁄2 spsk olie
- 1 pakke frossen skaldyrsblanding
- 11⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
- 100 g rejer
- 1 bdt purløg
- salt og peber
- Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættesogså sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabetmindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen påen varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr.pandekage.
- Sauter finthakket løg og peberfrugt blødt i olie ca. 8 min.og tilsæt skaldyrsblandingen. Varm det igennem og tilsætmælkesovs.
- Giv det et opkog, og tilsæt rejer og fintsnittetpurløg. Smag til med salt og peber og server i varme pandekager.