Crepes med skaldyr

Crepes med skaldyr

Lækre sprøde pandekager med skaldyr & rejer.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Dej til pandekager/crepes
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 50 g hvedemel
  • 1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
  • 15 g smeltet smør
  • Fyld:
  • 1 lille løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1⁄2 spsk olie
  • 1 pakke frossen skaldyrsblanding
  • 11⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
  • 100 g rejer
  • 1 bdt purløg
  • salt og peber

  1. Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættesogså sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabetmindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen påen varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr.pandekage.
  2. Sauter finthakket løg og peberfrugt blødt i olie ca. 8 min.og tilsæt skaldyrsblandingen. Varm det igennem og tilsætmælkesovs.
  3. Giv det et opkog, og tilsæt rejer og fintsnittetpurløg. Smag til med salt og peber og server i varme pandekager.