Crudité med avocadodip og gojibærdip
4
Ingredienser
- 3 avocadoer
- 3 fed hvidløg
- 1 bundt persille vasket
- saft af 1 citron
- 4 spsk olivenolie
- havsalt
- ½ tsk cayennepeber
- Gojibær-dip
- 2 dl mandler, iblødsat natten over
- 4 spsk vand til at blende mandlerne med
- 1 dl gojibær (evt iblødsat)
- 10 cm ingefær
- 1 tsk paprika
- 4 spsk olivenolie
- saft af ½ citron
- havsalt peber
Sådan gør du
- Avocadodip
- Alle ingredienserne kommes i en blender og køres til jævn mousse
- Gojibær-dip
- Blødgør mandlerne for at gøre dippen blødere, og for at mandlerne er nemmere at fordøje. Blend mandlerne med vandet. Kom gojibærrene i og blend med til fin masse. Kom derefter de resterende ingredienser i og kør til en lækker dip Crudité er en traditionel fransk snack bestående af dip og grøntsagsstave. Du kan f.eks. bruge disse grøntsager: Fennikel, bladselleri, radiser, blomkål og agurker.