Opskrift på crudité med avocadodip og gojibærdip

Crudité med avocadodip og gojibærdip

4

Ingredienser

  • 3 avocadoer
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt persille vasket
  • saft af 1 citron
  • 4 spsk olivenolie
  • havsalt
  • ½ tsk cayennepeber 
  • Gojibær-dip 
  • 2 dl mandler, iblødsat natten over
  • 4 spsk vand til at blende mandlerne med
  • 1 dl gojibær (evt iblødsat) 
  • 10 cm ingefær
  • 1 tsk paprika
  • 4 spsk olivenolie
  • saft af ½ citron
  • havsalt peber

Sådan gør du

  1. Avocadodip
  2. Alle ingredienserne kommes i en blender og køres til jævn mousse
  3. Gojibær-dip 
  4. Blødgør mandlerne for at gøre dippen blødere, og for at mandlerne er nemmere at fordøje. Blend mandlerne med vandet. Kom gojibærrene i og blend med til fin masse. Kom derefter de resterende ingredienser i og kør til en lækker dip Crudité er en traditionel fransk snack bestående af dip og grøntsagsstave. Du kan f.eks. bruge disse grøntsager: Fennikel, bladselleri, radiser, blomkål og agurker.