Cupcakes uden sukker
Brug sødemiddel i stedet for sukker, og undgå cupcakes med indbygget sukkerchok.
3 cupcakes
Ingredienser
- 1 æggeblomme
- 25 g DDV yoghurt
- 15 g olie (smagsløs)
- lidt reven citronskal (økologisk)
- citronsaft
- 45 g mel
- lidt vaniljekorn
- et nip kardemomme
- 1 tsk bagepulver
- 1 æggehvide (pasteuriseret)
- 25 g Multisød
- 100 g bær eller frisk frugt
- mynte.
Sådan laver du cupcakes:
- Pisk æggeblomme, yoghurt, olie, reven citronskal og citronsaft sammen.
- Bland mel, vaniljekorn, kardemomme og bagepulver sammen. Vend melblandingen sammen med æggeblandingen.
- Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca. 20 minutter.
- Lad kagerne køle helt af.
- Pisk æggehviden helt stiv med Multisød og kom den i en lille frysepose. Klip et lille hjørne i den ene ende af posen og sprøjt massen ud på kagerne. '
- Pynt kagerne med frugt og mynte.