Curry med gris, grønt & mandler
Nem simremad på en halv time.
Ingredienser
- 1 spsk neutral olie
- 2 tsk rød karrypasta, evt mer
- 500 g skinkesmåkød i tern
- 1 lille selleri i stave
- 2 snittede porrer
- 1 – 2 æbler i tern
- evt lidt snittet rød chili
- ca. 2 dl ufiltreret æblemost
- salt, peber.
- 1 bdt snittede forårsløg
- 25 g grofthakkede mandler
- 1 lille bdt hakket persille.
- Tilbehør:
- 200 g kogt, hvid quinoa.
- Varm olien i en wok eller stor sauterepande og svits karrypastaen kort. Kom kødet i panden og brun det på alle sider. Tilsæt selleri, porrer, æbler og evt. chili og svits det hele kort. Tilsæt æblemost plus salt og peber og lad det hele snurre 15 – 20 min. Smag til med yderligere krydderier. Top retten med forårsløg, mandler og persille og server med quinoa.
- Energi pr. person: 540 Kcal, fedt 28%, protein 29%, kulhydrat 43%.