De dejligste daddelkugler med lakridspulver

De dejligste daddelkugler med lakridspulver

Daddelkugler kan varieres på rigtig mange måder, til denne opskrift har jeg fx tilsat en smule lakridspulver. Dadler er meget energitætte og kan indeholde op til 70% sukker.

10 stk. (PALÆO)

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 12 soltørrede dadler uden sten
  • 1 tsk kokosolie
  • 2 spsk raw kakaopulver
  • 2 spsk hasselnødder
  • 1 tsk ren vaniljepulver
  • 1 tsk rå lakridspulver
  • evt. en smule vand
  • Pynt:
  • kakaopulver, kokos og sesam

Sådan laver du daddelkugler med lakridspulver

  1. Skær dadlerne i små stykker. Varm en pande godt op, kom kokosolie på, og steg daddelstykkerne i nogle få minutter, indtil de bliver helt bløde – det gør det meget nemmere at blende dadlerne efterfølgende.
  2. Kom dadler, kakao, hasselnødder, vanilje og lakridspulver i en blender eller foodprocessor, og blend, indtil det bliver til en ensartet masse – tilsæt evt. lidt vand undervejs. Smag massen til, og tril små kugler af massen, og rul dem i kakao, sesamfrø, kokos eller andet godt.
  3. Opbevares i køleskabet, hvor de kan holde sig friske i ca. en uge.