Nem & dejlig gullaschsuppe - tilberedt i mikroovn
Gullaschsuppen er velsmagende og dejligt krydret. Og når du som her tilbereder gullaschsuppen i mikroovn går det hurtigt. Gullaschsuppen er perfekt på en kold vinterdag.
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Mikrotid: 14 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 lille løg (finthakket)
- 10 g smør
- 1 fed hvidløg (knust)
- 1 tsk paprika
- 1 skive mørt oksekød f.eks. tykstegsfilet (i strimler)
- 1 peberfrugt (i strimler)
- 1 kartoffel (i terninger)
- 2½ dl vand
- 1 bouillonterning (f.eks. oksekraft med urter, Maggi)
- 1 spsk tomatpuré
- ½ tsk kommen
- salt og peber
- Tilbehør: brød
- Kom finthakket løg og smør i en skål med låg og giv det fuld effekt (600W) i 2 min.
- Tilsæt knust hvidløg, paprika og strimler af skært oksekød. Giv det fuld effekt (600W) under låg 6 min.
- Tilsæt strimler af peberfrugt, skrællede kartofler i terninger, vand, bouillonterning og tomatpuré. Giv det fuld effekt under låg 6 min.
- Rør rundt én gang midtvejs.
- Lad suppen trække under låg 10 min., smag til med salt og peber og servér med brød.