Dejlig gullaschsuppe

Nem & dejlig gullaschsuppe - tilberedt i mikroovn

Gullaschsuppen er velsmagende og dejligt krydret. Og når du som her tilbereder gullaschsuppen i mikroovn går det hurtigt. Gullaschsuppen er perfekt på en kold vinterdag.

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Mikrotid: 14 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 lille løg (finthakket)
  • 10 g smør
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 1 tsk paprika
  • 1 skive mørt oksekød f.eks. tykstegsfilet (i strimler)
  • 1 peberfrugt (i strimler)
  • 1 kartoffel (i terninger)
  • 2½ dl vand
  • 1 bouillonterning (f.eks. oksekraft med urter, Maggi)
  • 1 spsk tomatpuré
  • ½ tsk kommen
  • salt og peber
  • Tilbehør: brød

  1. Kom finthakket løg og smør i en skål med låg og giv det fuld effekt (600W) i 2 min.
  2. Tilsæt knust hvidløg, paprika og strimler af skært oksekød. Giv det fuld effekt (600W) under låg 6 min.
  3. Tilsæt strimler af peberfrugt, skrællede kartofler i terninger, vand, bouillonterning og tomatpuré. Giv det fuld effekt under låg 6 min.
  4. Rør rundt én gang midtvejs.
  5. Lad suppen trække under låg 10 min., smag til med salt og peber og servér med brød.