Den nemmeste bærdessert
Denne dessert er en af mine absolutte favoritter.
4
Ingredienser
- 1 dl græsk yoghurt
- 2,5 dl piskefløde
- 2-3 spsk flormelis
- 200 g friske bær i sæson
- 4 spsk granola
- Granola:
- 100 g grove kokosflager
- 50 g boghvedekerner
- 50 g chiafrø
- 50 g græskarkerner
- 100 g mandler, grofthakkede
- 20 g kakaonibs
- 2 tsk kanel
- 2 store spsk ahornsirup
- Sådan gør du:
- Granola: Sæt ovnen på 180 grader. Fordel alle ingredienser på en bageplade. Bag granolaen sprød − det tager ca. 10 min. Pisk yoghurt og piskefløde sammen til en lind creme. Smag til med flormelis. Læg en klat creme på en tallerken til hver gæst. Drys med rund hånd bær ud over, og top med granola og evt. lidt mynte og ahornsirup.