Dildschnitzler

Dildschnitzler

En nem opskrift på schnitzel med dild

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 12 min.
  • 2 skinkeschnitzler à 150 g
  • 15 g smør
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille blomkål
  • 1 dl fløde
  • frisk dild
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Nye kartofler

  1. Krydr skinkeschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør.
  2. Tag kødet af panden og steg nu finthakket løg og hvidløg. Tilsæt blomkål i små buketter og steg under omrøring et par min. Tilsæt fløde og kog det igennem.
  3. Læg kødet på panden og tilsæt masser af fintsnittet dild og friskkværnet peber. 
  4. Server med nye kartofler.