Dip & andet godt
4
Ingredienser
- Grøn yoghurt-dip
- En dip, der er god til det hele, og som kan varieres i styrke.
- Til fire personer.
- Rør og smag 2 dl yoghurt 3-5% til med 1/2 dl koriander,
- 1/2 dl mynte, 2 spsk fintskåret purløg,1 udkernet grøn chili, ¼ udkernet, hakket agurk, 1 spsk friskreven ingefær samt salt og peber. Pynt med lidt purløg.
- Tomattapenade
- Fin til fisk og grøntsager og god at smøre på brød.
- Til fire personer.
- Blend 150 g semidried tomater (evt. ovnbagte fra glas) med 25 g afdryppede kapers, 1 fed knust hvidløg, 2 spsk basilikumblade og 1 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber.
- Tip. Vil du have den hot, så tilsæt chili.
- Rørt friskost med hvidløg og urter.
- Blid og god til det hele.
- Rør 1 bøtte Kirks friskost med urter med 1-2 fed knust hvidløg, 4 spsk friskhakkede krydderurter, f.eks. dild, kørvel, purløg og persille samt salt, peber og sød paprika tilsæt evt 1-2 spsk mælk. Pynt med frisk dild.