Drænet yoghurt med bær, lakrids og honning
En supernem, sund, men ikke desto mindre vidunderlig dessert, som både kan afsluttet et godt måltid eller spises som morgenmad eller på brunchbordet.
4
Ingredienser
- 50 g mandelsplitter
- 1 liter drænet yoghurt 2 % (250 g pr person)
- friske hindbær, jordbær eller blåbær efter smag og sæson.
- lufttørret lakridspulver, f.eks. fra Johan Bülow eller Panduro Hobby
- flydende honning efter smag.
Sådan laver du drænet yoghurt med bær, lakrids og honning
- Rist mandelsplitterne i en 180 grader varm ovn i ca. 6 min til de er gyldne og begynder at dufte. Lad dem køle helt af. Fordel yoghurten i fire glas og bred bærrene ud over. Top med et drys lakridspulver, flydende honning og evt. ristede mandelsplitter.
- Tip: Erstat evt. yoghurt med skyr eller fromage frais, hvis du vil have en kalorielet, men stadig cremet variant.
- Se også opskrift på: Chocolate chip cookies