Emil Thorups hofret
Tv-værten Emil Thorup elsker god mad, både at spise den og lave den. Se her, hvad han er allerbedst til at lave og prøv selv opskriften.
Ingredienser
- Fettuccini al gambero i finocchio della Thorup
- Ingredienser (4 personer)
- 500 g frisk fuldkorns fettuccini
- En økologisk fennikel
- 300 g krebsehaler (gerne i dild-lage)
- Frisk rød chili
- Parmesan
- 0,5 liter madlavningsfløde 18 %
- Dild
- Hvidvin
- Hvidløg
- Løg
- Hvidløg knuses og løg finthakkes, steges i varm pande med olivenolie. Fennikel skæres med mandolinjern og steges med hvidløg og løg, indtil det er blødt. Et stort skvæt hvidvin tilsættes.
- Lad det koge lidt ind, men lad det ikke koge helt væk. Tilsæt fintsnittet rød chili efter behov. Tilsæt madlavningsfløden og lad det småsimre i et par minutter, smag til med salt og peber.
- Kog pasta i rigeligt vand med salt og god olivenolie.
- Sluk varmen på panden og tilsæt krebsehaler, to håndfulde friskrevet parmesan, masser af fintsnittet dild og friskkværnet sort peber
- Serveres rygende varm på forvarmede tallerkner. Drys med mere parmesan og dild.