Mysli
1 stort glas
Det skal du bruge
100 g mandler
100 g hasselnødder
300 g havregryn
1 spsk. kanel
1 knsp. salt
2 dl flydende honning
1 dl rosiner
100 g hakket mørk chokolade
Sådan gør du
Rist mandler og hasselnødder, adskilt på en bradepande, i ovnen ved 200° i 5-10 min., til de er sprøde. Lad dem køle helt af. Gnid de værste skaller af hasselnødderne, og hak mandlerne. Vend havregryn, kanel og salt sammen, og hæld det ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Dryp honning over, og sæt pladen i den 200° varme ovn.
Bag i ca. 15 min., vend jævnligt. Skru ovnen ned til 100°, og lad havregrynene riste videre i yderligere 10 min. Rør stadig et par gange. Lad havregrynene køle af på pladen. Vend nødder, havregryn, rosiner og hakket chokolade sammen, og opbevar myslien i en lufttæt beholder i op til 14 dage. Serveres med mælk eller ovenpå yoghurt.