Lækker entrecote med blandede svampe
Hvis aftensmaden skal være simpel og rigtig lækker, så prøv opskriften på denne krydrede entrecote med blandende svampe til.
Næringsindhold
- Energi pr. person:431 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:51 %
- Kulhydrat:21 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 2 stk. entrecote a 200 g
- Salt og peber
- 1 tsk. Five spice-krydderi
- 1 tsk. olivenolie
- 350 g blandede svampe eller markchampignoner
- 1 tsk. olivenolie
- 100 g kogt quinoa
- 1 bdt. groft snittede forårsløg
- 8 hakkede hasselnøddekerner
- Frisk kørvel
Sådan gør du:
- Gnid kødet med salt, peber og Five spice, og steg det i olivenolie et par minutter på hver side alt efter, hvor stegt du vil have kødet.
- Tag kødet af panden, og hold det varmt.
- Kom svampene i panden med lidt mere olivenolie, og rist dem gyldne under omrøring.
- Krydr med salt og peber, og bland quinoa, forårsløg og hasselnødder ved.
- Rist videre i yderligere 1 minut, og servér kødet med de stegte svampe og lidt frisk kørvel.