Et skud vitaminer, tak!
Vi har fået kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang til at forære dig sine bedste opskrifter på læskende juicer og skønne shakes.
Få inspiration til din næste juice
Rene juicer
Det kan indimellem være rart med rene juicer. Her er nogle af mine favoritter.
Tomat
CA. ½ LITER
ca 600 g modne tomater
SÅDAN GØR DU: Juice tomaterne, og nyd. Her er en centrifuge bedst.
Drue
CA. ½ LITER
ca. 800 g blå eller grønne druer
SÅDAN GØR DU: Juice druerne, og nyd. Her er en slowjuicer bedst.
Æble
CA. ½ LITER
6 æbler
SÅDAN GØR DU: Juice æblerne, og nyd. Her er en centrifuge bedst.
Appelsin
CA. ½ LITER
8 appelsiner, gerne blodappelsiner
SÅDAN GØR DU: Halver appelsinerne, og pres dem på en old school citruspresser.
Gulerod
CA. ½ LITER
ca. 800 g gulerødder
SÅDAN GØR DU: Juice gulerødderne, og nyd.
Granatæble
CA. ½ LITER
5 granatæbler
SÅDAN GØR DU: Halver granatæblerne, og pres dem på en old school citruspresser.
Rødbede
CA. ½ LITER
ca 800 g rødbeder
SÅDAN GØR DU: Skær gerne toppen af rødbederne, juice dem med skræl, og nyd.