Hvem ville du invitere til dit drømme-middagsselskab?
− Jeg har det nu bedst med familie og gode venner – alt det der kendissjov siger mig ikke så meget. Så jeg vil hellere vælge dem, jeg holder af, fremfor nogle jeg ikke kender. Mine bedsteforældre lever ikke længere, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave god mad til dem – for de har ofte ”serviceret” mig. Og jeg nåede ikke rigtigt at lave god mad til dem. Så skulle det klart være en menu med fisk og skaldyr i overflod. Eller måske noget vikingeagtigt mad, hvor der bare er alt, hvad hjertet begærer. Og så måtte Nikolaj Kirk, Søren Gericke og Price-brødrene gerne assistere mig i madlavningen … Nej, de måtte sgu gerne klare madlavningen selv den dag, så vi andre bare kunne nyde det.
Hvad spiser du for lidt af?
− Frugt. Jeg glemmer det simpelthen, selv om det er lige foran mig på mit arbejde hver dag.
Hvad er det mærkeligste, du har spist?
− Det må være levende mider.
Hvilken mad forbinder du med din barndom?
− God gedigent hverdagsmad, som frikadeller, bøf, grønt, kartofler og gerne en sauce.
Hvem er dine forbilleder i et køkken?
− Min mor da. Hun har altid lavet fantastisk mad ud af, hvad der lige var – jeg tror, det er det, der har inspireret mig siden.
Hvad er din livret?
− Fondue. Ja, okay – det er måske lidt 1980’er-agtigt. Men når vi får det derhjemme, laver vi masser af fisk og skaldyr til den klassiske fondue med palmin. Små miniruller med skaldyr, marineret aborrefilet, hummerhaler i orlydej, laks med bacon og sådan noget.