Få opskriften på ærtepuré og lammekotelet

Få opskriften på ærtepuré og lammekotelet

Hvem elsker ikke lamkoteletter? Prøv dem med en frisk ærtepuré.

Ingredienser

  • 400 g ærter
  • 1 lille bundt dild
  • 1 lille bundt basilikum
  • 25 gr smør
  • 1 tsk sukker
  • havsalt og peber
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 2 spsk hakket rosmarin
  • ½ dl olivenolie
  • havsalt og friskkværnet peber
  • 12 lammekoteletter

Sådan laver du ærtepuré og lammekotelet:

  1. Kog ærterne i vand i 2-3 minutter. Blend ærterne til en grov puré med krydderurter, smør, sukker, salt og peber og cremefraiche.
  2. Hak rosmarin, og bland med olivenolie, havsalt og friskkværnet peber. Pensl koteletterne med rosmarinolien.
  3. Steg koteletterne på en hed grillpande eller almindelig pande i 3-4 min på hver side.
  4. Servér med ærtepuré og evt. nye kartofler.
  5. SE OGÅ: Få Gwyneth Paltrows 4 bedste opskrifter