Få opskriften på lækker ærtesuppe

Få opskriften på lækker ærtesuppe

Alle elsker ærtesuppe - og den bliver endnu bedre med friskbælgede, danske ærter.

Ingredienser

  • 2 bundt forårsløg
  • 800 g friske eller optøede ærter
  • 1 liter god grøntsagsbouillon
  • 1 bundt mynte
  • havsalt og friskkværnet peber
  • Til servering:
  • cremefraiche 18%
  • ærtespirer

Sådan laver du ærtesuppe:

  1. Hak forårsløgene fint.
  2. Kog ærter og hakket forårsløg møre i grøntsagsbouillon i 6-8 min.
  3. Hak mynten groft og kom den i gryden.
  4. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
  5. Anret suppen i skåle. Servér med cremefraiche og ærtespirer.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Havtaske med ærter