Farsbrød med bearnaisesovs

Farsbrød med bearnaisesovs

Kalorielet farsbrød med skøn bearnaise - lækker mad fra Vægtkonsulenterne.

Ingredienser

  • 170 g kalkunbryst (hakket)
  • 25 g champignoner (snittet)
  • 50 g gulerod (groftrevet)
  • 50 g løg (revet)
  • ca. 2 spsk frisk timian (hakket)
  • salt og peber
  • ca. 2-3 tsk mel
  • Kartoffelbåde:
  • 150 g kartofler med skræl
  • salt
  • 1-2 tsk olie (til stegning)
  • Bearnaisesovs:
  • 30 g mayonnaise
  • bearnaiseessens
  • estragon
  • salt
  • 75 g broccoli (letdampet)
  • 50 g søde ærter (letdampede)

  1. Bland alle ingredienserne til farsbrødet. Kom farsen i et ovnfast fad og bag det ved 200 grader i ca. 30 min., eller til det er stegt færdigt.
  2. Vask kartoflerne og skær dem ud i 8 både. Pensl dem med olie og drys med salt. Bag dem på bagepapir ved 200 grader i ca. 30 min., til de er gyldne.
  3. Rør ingredienserne til den kolde bearnaisesovs sammen og smag til med salt.
  4. Servér farsbrødet skåret i skiver sammen med kartoffelbåde, broccoli, ærter og sovs.