Farseret svinemørbrad
Et godt farsbrød, som mormor lavede det. Få opskrift på en god farseret svinemørbrad her.
(8 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 50 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 svinemørbrad (500 g)
- 15 g smør
- 1 skalotteløg
- evt. 1 fed hvidløg
- 400 g magert, hakket svinekød
- 2 spsk hvedemel
- 1 æg
- 1 citron (usprøjtet)
- 1 tsk stødt fennikel
- 1 pakke bacon i skiver (eller 1 pakke parmaskinke i skiver)
- salt og peber
- Krydr den afpudsedemørbrad med salt ogpeber og brun den påalle sider på en pandemed smør. Læg den pået fad og lad den afkøle.
- Sautér finthakket skalotteløgog evt. hvidløgbløde i en gryde medlidt smør i 5-10 min.
- Rørdet hakkede svinekødsammen med 1 tsk saltog tilsæt friskkværnetpeber, mel og æg.
- Rørskalotteløg/hvidløg,fintrevet citronskal,fennikel, salt og peber ifarsen.
- Læg bacon- ellerskinkeskiver ud i etrektangel på et stykkebagepapir. Bred farsenud på bacon/skinkeskiverne.Dup mørbradentør med køkkenrulle oglæg den i midten. Pakfars og bacon omkringmørbraden ved hjælpaf bagepapiret.
- Læg„farsbrødet” i et smurtovnfast fad og steg deti ovnen ved 200 grader ica. 40 min. Brug evt. etstegetermometer. Detskal vise 62-65 grader.