dessert

Fersken med sprød crumble

En lun dessert, der er klar i løbet af ingen tid.

4

Ingredienser

  • 6 ferskner
  • frugtkød af 6 passionsfrugter
  • 3 spsk sukker
  • CRUMBLE:
  • 50 g speltmel
  • 1 knsp bagepulver
  • korn af ½ stang vanilje
  • 50 g rørsukker
  • 25 g kokosflager
  • 50 g smeltet smør

Sådan gør du:

  1. Flæk, udsten og pil så meget skind af fersknerne som muligt og skær dem i tykke både. Vend dem med frugtkødet fra passionsfrugter og sukker. Fordel frugtkødet i 4 små skåle. Rør mel, bagepulver, vanilje og rørsukker med kokosflager og smeltet smør til en ujævn dej. Fordel dejen over frugtmassen og bag skålene i ovnen ved 200° i 20 minutter, til dejen er gylden og sprød.