Lækre hjemmelavede fiskefrikadeller
Her får du en klassisk og nem opskrift på lækre hjemmelavede fiskefrikadeller. Det er nemt og lækkert - server med remoulade.
8-10 stk. fiskefrikadeller
Total:42 minutter
Ingredienser
- Fiskefrikadeller
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 12 min.
- 500 g lyssej- eller torskefilet
- 1 løg (finthakket eller revet)
- 75 g rasp (eller brødkrumme eller mel)
- 1 æg
- 1-2 dl mælk
- salt og peber
- smør og olie (til stegning)
- Tilbehør: remoulade og groft rugbrød eller kartofler
Sådan laver du fiskefrikadeller
- 1. Hak fiskekødet groft – brug en kniv, en kødhakker eller en foodprocessor. Rør fiskefarsen med 1 tsk salt og tilsæt løg og rasp. Rør ægget i og tilsæt mælken lidt ad gangen. Krydr med peber og lad evt. farsen hvile ½ time i køleskab.
- 2. Rør farsen igennem og tilsæt evt. lidt mere mælk. Form den til frikadeller og steg dem på en varm pande med smør og olie i 5-6 min. på hver side.