-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Nem sommermad: Fladbrød med hummus og tomatsalat
En simpel hummus får ofte hovedrollen i dagens måltid hjemme hos os. Jeg har selv lavet den, men kender du en (f.eks. din grønthandler eller Emmerys), der laver den godt, så køb den og nyd, at din mad er klar på 5 minutter.
Hovedret til 2
Total:12 minutter
Ingredienser
- HUMMUS:
- 200 g kogte kikærter
- 1 tsk tahini
- saft af 1 citron
- 1 tsk knust spidskommen
- salt
- DESUDEN:
- 2-4 fladbrød
- olivenolie
- bunkevis af tomater ( eller ca. 3-500 g)
- olivenolie
- salt
- Lidt plukket oregano & timian
- citronbåde
Såådan laver du fladbrød med hummus
- Blend kikærter, tahini, citronsaft og spidskommen i en foodprocessor, og smag til med salt.
- Dryp brødet med en smule olivenolie, og grill det på en varm grillpande (eller lun det i en ovn).
- Skær tomaterne i mundrette stykker, og vend dem med olivenolie og lidt salt.
- Top varme fladbrød med tomater og friske krydderurter. Servér med citronbåde til.
- TIP: Du kan også toppe dit fladbrød med masser af basilikum eller rucolasalat.