Flanksteaksalat med cashewnødder
En lækker og meget festlig ret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 1 okseflanksteak (600 g)
- salt og peber
- 2 spsk. olie
- Mangosalat:
- 1 mangofrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 romainesalat
- 300 g broccolibuketter
- Dressing:
- 2 spsk. sojasovs
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- 1 spsk. olie
- Pynt: frisk koriander og 50 g ristede cashewnødder
- Tilbehør: ægnudler og sød chilisovs
- Krydr kødet og brun det på begge sider i olie. Skru lidt ned og steg ca. 5 min. på hver side. Lad kødet hvile 10 min.
- Skræl mangoen og skær frugtkødet i tynde både. Skær peberfrugten i små terninger. Snit salaten og bland den med mango og peberfrugt. Kog broccoli i letsaltet vand 2-3 min. og hæld dem i en sigte.
- Pisk dressingen sammen og vend den i salaten sammen med broccoli. Skær kødet i tynde skiver på skrå og anret med salaten. Pynt med koriander og cashewnødder.