Flanksteaksalat med cashewnødder

Flanksteaksalat med cashewnødder

En lækker og meget festlig ret.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 1 okseflanksteak (600 g)
  • salt og peber
  • 2 spsk. olie
  • Mangosalat:
  • 1 mangofrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 romainesalat
  • 300 g broccolibuketter
  • Dressing:
  • 2 spsk. sojasovs
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • 1 spsk. olie
  • Pynt: frisk koriander og 50 g ristede cashewnødder
  • Tilbehør: ægnudler og sød chilisovs

  1. Krydr kødet og brun det på begge sider i olie. Skru lidt ned og steg ca. 5 min. på hver side. Lad kødet hvile 10 min.
  2. Skræl mangoen og skær frugtkødet i tynde både. Skær peberfrugten i små terninger. Snit salaten og bland den med mango og peberfrugt. Kog broccoli i letsaltet vand 2-3 min. og hæld dem i en sigte.
  3. Pisk dressingen sammen og vend den i salaten sammen med broccoli. Skær kødet i tynde skiver på skrå og anret med salaten. Pynt med koriander og cashewnødder.