Fransk tærte

Fransk tærte



Den populære klassiker kaldes også “Quiche Lorraine” og er nem at tilberede i en slankende udgave.

Kalorier 499 kcal
Protein 30 g 24%
Kulhydrat 27 g 22%
Fedt 30 g 54%
Kostfibre 1 g

(1 person)

Ingredienser

  • Bund:
  • 30 g mel
  • 30 g mayonnaise (kalorielet)
  • salt og peber
  • Fyld:
  • 1 æg
  • 20 g røget skinke (små tern)
  • 40 g revet ost (maks. 20+)
  • 50 g DDV-yoghurt (7%)
  • salt og peber
  • lidt muskatnød (revet)

  1. Bland mel og mayonnaisesammen i en lille skål og tilsætlidt salt og peber. Spreddejen ud i en lille tærteformog bag den ved 200 grader i15–20 min., til den er sprød.
  2. Rør alle ingredienserne til fyldetsammen i en skål. Krydrmed salt, peber og muskatnødog kom fyldet oven påden forbagte tærtebund.
  3. Bagtærten færdig ved 200 graderi 10-15 min., til fyldet følesfast.
  4. Servér tærten med en tomatsalatmed rå, hakkede løg ogbalsamicoeddike.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »