Friske chorizopølser med avocado

Friske chorizopølser med avocado

Denne opskrift har jeglært af Rosa Sala Burgaya,som har udgivetbogen „Rosas Tapas- vejen til det spanskekøkken“.

12 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 750 g friske chorizopølser
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 flaske sød sherry
  • 5 modne avocadoer
  • 1 citron
  • evt. 1 fed hvidløg
  • evt. frisk koriander
  • salt og peber

  1. Halver avocadoerne ogtag stenene ud. Skrabfrugtkødet ud med enske og mos det groftmed en gaffel. Smag tilmed citronsaft, salt ogpeber og evt. lidt knust hvidløg.
  2. Skær chorizopølsernei tykke skiver på skrå.Steg dem på en pandemed olivenolie, til debegynder at safte. Hældfedtet af panden ogtilsæt sherry.
  3. Lad detkoge ind, så pølsernenærmest bliver karamelliserede,og lægdem på et fad.
  4. Top opmed avocadomos ogpynt evt. med lidt friskkoriander.