Friske chorizopølser med avocado
Denne opskrift har jeglært af Rosa Sala Burgaya,som har udgivetbogen „Rosas Tapas- vejen til det spanskekøkken“.
12 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 750 g friske chorizopølser
- 1 spsk olivenolie
- 1/2 flaske sød sherry
- 5 modne avocadoer
- 1 citron
- evt. 1 fed hvidløg
- evt. frisk koriander
- salt og peber
- Halver avocadoerne ogtag stenene ud. Skrabfrugtkødet ud med enske og mos det groftmed en gaffel. Smag tilmed citronsaft, salt ogpeber og evt. lidt knust hvidløg.
- Skær chorizopølsernei tykke skiver på skrå.Steg dem på en pandemed olivenolie, til debegynder at safte. Hældfedtet af panden ogtilsæt sherry.
- Lad detkoge ind, så pølsernenærmest bliver karamelliserede,og lægdem på et fad.
- Top opmed avocadomos ogpynt evt. med lidt friskkoriander.