Frittata opskrift

Frittata med squash

4

Ingredienser

  • 1 spsk pinjekerner
  • 1 stort skalotteløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 squash, skåret i tynde skiver
  • 1 tsk salt
  • 3 store æg
  • 3 spsk små, sorte italienske eller franske oliven uden sten
  • ½ bundt salvie eller basilikum, finthakket
  • 2 store spsk parmesan
  • friskkværnet peber.

Sådan laver du frittata

  1. Rist pinjekerner et par min på en tør pande og sæt dem til side. Svits skalotteløget et par min og tilsæt squashskiverne. Svits yderligere et par minutter til squashen begynder at falde sammen, men stadig er sprød. Hæld det meste af væden fra og smag til med salt og peber.
  2. Pisk æggene sammen med pinjekerner, oliven, salvie, ¼ tsk salt, parmesan og lidt friskkværnet peber. Hæld æggemassen over de stegte squash og steg den for lav varme, til den er færdig. Undervejs kan du løfte frittataen lidt i siderne, så æggemassen på toppen kan løbe ned i bunden af panden. Når den er færdig, kan du lade den glide over på en tallerken, vende den og stege den et par min på den anden side. Du kan også lade være, hvis du synes den er smukkere som vist på billedet.