Frossen hindbærtiramisu
Lav en tiramisu med et twist - nemlig en frossen hindbærtiramisu. Den perfekte sommerdessert.
(10 personer)
Ingredienser
- Sværhedsgrad: Middel
- Tidsforbrug: 4½ timer, heraf arbejdstid: 30 min
- 4 pasteuriserede æggeblommer (svarer til 2 små bægre æggeblommer)
- 100 g flormelis
- korn af en 1 stang vanilje
- 11⁄2 dl piskefløde
- 250 g mascarpone
- 1 dl Grand Marnier
- 12 ladyfingers
- 150 g hindbær eller halve jordbær
- Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen. Pisk fløden til skum, og pisk mascarpone i. Vend skummet i æggemassen.
- Kom halvdelen af ladyfingers i en brødform foret med plastfilm. Dryp halvdelen af Grand Marnieren over kagerne.
- Fordel halvdelen af mascarponeblandingen over, dernæst hindbær og resten af mascarponeblandingen.
- Fordel resten af ladyfingers over, og dryp dem med resten af Grand Marnieren.
- Frys isen i mindst 4 timer. Tag isen ud af brødformen, og skær den i skiver.