Frossen hindbærtiramisu

Frossen hindbærtiramisu

Lav en tiramisu med et twist - nemlig en frossen hindbærtiramisu. Den perfekte sommerdessert.

(10 personer)

Ingredienser

  • Sværhedsgrad: Middel
  • Tidsforbrug: 4½ timer, heraf arbejdstid: 30 min
  • 4 pasteuriserede æggeblommer (svarer til 2 små bægre æggeblommer)
  • 100 g flormelis
  • korn af en 1 stang vanilje
  • 11⁄2 dl piskefløde
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl Grand Marnier
  • 12 ladyfingers
  • 150 g hindbær eller halve jordbær

  1. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen. Pisk fløden til skum, og pisk mascarpone i. Vend skummet i æggemassen.
  2. Kom halvdelen af ladyfingers i en brødform foret med plastfilm. Dryp halvdelen af Grand Marnieren over kagerne.
  3. Fordel halvdelen af mascarponeblandingen over, dernæst hindbær og resten af mascarponeblandingen.
  4. Fordel resten af ladyfingers over, og dryp dem med resten af Grand Marnieren.
  5. Frys isen i mindst 4 timer. Tag isen ud af brødformen, og skær den i skiver.