Frugtsalat med appelsinsirup
Næringsindhold
- Energi pr. person:230 Kcal
- Fedt:5 %
- Protein:3 %
- Kulhydrat:92 %
4
Ingredienser
- Appelsinsirup:
- 1 dl vand
- 1 dl sukker
- lidt tyndskåret skal af usprøjtet appelsin
- saft af 1 appelsin.
- Frugtsalat:
- 4 kiwifrugter
- 1 frisk ananas i skiver
- kødet af 1 mango
- 50 g blå druer uden sten
- frisk mynte.
Sådan gør du
- Kog vand, sukker og appelsinskal under omrøring, til sukkeret er opløst. Kog derefter siruppen yderligere et par minutter ved rask varme. Flyt gryden fra varmen og rør appelsinsaft i siruppen. Lad siruppen afkøle.
- Bland frugten i en skål og fordel siruppen over. Lad evt. salaten trække til serveringen, hvor den fordeles i skåle og pyntes med frisk mynte.