Opskrift på frugtsalat med appelsinsirup

Frugtsalat med appelsinsirup

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    230 Kcal
  • Fedt:
    5 %
  • Protein:
    3 %
  • Kulhydrat:
    92 %

4

Ingredienser

  • Appelsinsirup:
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • lidt tyndskåret skal af usprøjtet appelsin
  • saft af 1 appelsin.
  • Frugtsalat:
  • 4 kiwifrugter
  • 1 frisk ananas i skiver
  • kødet af 1 mango
  • 50 g blå druer uden sten
  • frisk mynte.

Sådan gør du

  1. Kog vand, sukker og appelsinskal under omrøring, til sukkeret er opløst. Kog derefter siruppen yderligere et par minutter ved rask varme. Flyt gryden fra varmen og rør appelsinsaft i siruppen. Lad siruppen afkøle.
  2. Bland frugten i en skål og fordel siruppen over. Lad evt. salaten trække til serveringen, hvor den fordeles i skåle og pyntes med frisk mynte.