Fuldkornspasta i tomatsauce
Næringsindhold
- Energi pr. person:780 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:57 %
4
Ingredienser
- 400 g fuldkornspasta
- 150 g bacon
- 1 aubergine
- 1 spsk olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- salt, peber
- 250 g ricotta
- 1 bdt frisk basilikum
- 250 g groft brød med fuldkorn.
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente som anvist.
- Skær baconen i tern, og rist dem sprøde. Læg dem til side, og kassér fedtet.
- Skær auberginen i tern, og steg dem næsten møre i olie. Tilsæt hakkede tomater samt bacon, og lad det simre 3-4 minutter.
- Smag saucen til med salt og peber, bland med pasta, drys med ricotta samt basilikum, og servér
- med lunt brød.