Opskrift på fuldkornspasta i tomatsauce

Fuldkornspasta i tomatsauce

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    780 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 400 g fuldkornspasta
  • 150 g bacon
  • 1 aubergine
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • salt, peber
  • 250 g ricotta
  • 1 bdt frisk basilikum
  • 250 g groft brød med fuldkorn.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente som anvist.
  2. Skær baconen i tern, og rist dem sprøde. Læg dem til side, og kassér fedtet.
  3. Skær auberginen i tern, og steg dem næsten møre i olie. Tilsæt hakkede tomater samt bacon, og lad det simre 3-4 minutter.
  4. Smag saucen til med salt og peber, bland med pasta, drys med ricotta samt basilikum, og servér
  5. med lunt brød.